De cum auzi numele clubului te gandesti la mare, soare, bronz… (Intr-adevar, ei “activeaza” si pe litoralul romanesc). Tot ce gasesti este o atmosfera ce te face sa nu iti mai doresti sa pleci decat atunci cand se pare ca cei din stuff matura dupa tine 🙂 Cu toate ca este cam plin de oglinzi (narcisistii apreciaza asta cu desavarsire), canapelele si mesele de sticla te fac sa te simti oarecum ca acasa. Preturi? Hmmm. Eftin, domne!

Cum ieri a fost Valentine’s Day si nu toata lumea e atat de norocoasa incat sa aiba pereche cu ocazia sarbatorii americanesti (tot nu ii vad rostul, cand avem si noi o astfel de sarbatoare), cei de la Tan Tan s-au gandit sa faca un bine natiunii si sa organizeze Petrecerea de Divort. Buuuna idee. Normal ca acolo m-am instalat. Nu eram divortata, dar nici “cuplata”. Mi-am luat prietenii, si ne-am dus sa vedem ce si cum.

In prima camera, clubul propriu zis (multe mese + barul), parea sa nu fie asa de multa distractie. Dar daca mai mergeai putin putin, ajungeai in “camera rotunda”,unde isi faceau veacul animatoarele, canapelele, dar cel mai important… locul de dans. Clar, acolo stam! Petrecerea avea ora de start pe la 23.00. Am ajuns la o jumatate de ora dupa. No problem, distractia a inceput mai tarziu, cand s-a mai “incalzit” lumea. Si le-a luat ceva 🙂 O domnisoara draguta de la bar trecea din 5 in 5 minute printre noi sa se asigure ca viitorii divortati mai au nevoie de ceva. Frumos. In alte cluburi ar fi trebuit sa alergi dupa ea, sa o cauti si in gaura de sarpe pentru o apa plata 🙂 La un moment dat ne-a adus shot-uri pentru a trece mai usor peste despartire, divort, partaj. Cum puteam sa refuz, avand in vedere ca a zis ca ia si ea cu noi (deja trecusem la “prietenii”). Mami, e numai vina ei, sa stii! Eu nu am vrut, m-a obligat! Buuuun mai era. Gust de pepene galben. M-a nimerit, pot sa zic.

Cu toate ca a fost o petrecere tematica, nothing special. Afara de acel shot. Totul normal (probabil daca bateau apa in piua ar fi trebuit sa imparta si servetele care sa stearga lacrimile). Nota 10 pentru servire si pentru atmosfera

2 thoughts on “Petrecerea de divort @ Tan Tan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *