Inca din tineretea mea – anul trecut, prima intrebare atunci cand vine vorba de o petrecere este: “Cine pune muzica?/ Cine aduce muzica?”. Pentru ca nu, o petrecere nu inseamna sa stai toata seara cu un pahar in mana si sa te uiti la cei care trec pe langa tine. Daca vrei sa faci asta te poti duce in parc.

Muzica proasta este cel mai simplu mod de a trimite lumea acasa – mai ceva ca “aprinsul luminii”. Acum, exista mai multe probleme cu care este posibil sa ma “confrunt”:

– am imbatranit eu prea devreme – la cei 23 de ani ai mei este posibil sa nu inteleg curentul “Bumti-Bumti”

– muzica de petrecere este din ce in ce mai proasta si mai bazata pe dat din cap – brain dance 🙂

– cei care se ocupa de entertainment nu au habar cum sa o faca

– oamenii nu mai merg la petreceri pentru a dansa, ci pentru a socializa. Cafelele pentru ce au mai ramas?

Dragilor, muzica la o petrecere e ca sarea in bucate si consider ca mai bine de jumatate din reusita este reprezentata de ceea ce auzi si te pune in miscare, iar daca organizatorul considera acest aspect mai putin important, puteti spune Pas!  Facem si noi ceva in privinta asta?

De cand nu ati mai fost la un party de la care sa plecati cu zambetul pe buze (nu de la alcool, evident) pentru ca muzica a fost “Bestiala”?

httpv://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM&ob=av2n

2 thoughts on “Music makes the people come together”

  1. De ceva timp! Ma gandeam si eu zilele trecutae incercand sa-mi aduc argumente in fata acuzatiilor prietenilor pt ca n-am fost in kulturhaus sau la turbohalle weekend-ul asta.

    As vrea o petrecere cu muzica cat mai diversificata, care sa ma faca sa transpir si, cu toate astea, sa nu stau jos 1 minut toata noaptea. Si sa danseze toata lumea. Si sa se simte bine. Cum erau petrecerile din anii 80. Am vazut in filme.

    1. Tocmai ma pregateam sa te intreb cum e cu anii ’80 😛

      Intr-adevar, imi doresc o petrecere unde sa nu vad oameni sprijinind un pahar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *