Astazi mi-am luat ce am gasit mai la indemana prin casa: 2-3 tricouri, cateva cosmetice, laptopul, incarcatoarele si buna dispozitie si iata-ma in drum spre locul care imi va fi gazda in urmatoarele 4 zile: Complexul Perla Ciucasului, situat in localitatea Tarlungeni, la 13 kilometri de Brasov, cu ape de izvor din Muntii Ciucas, aer curat si energia copiilor pe care ii voi intalni acolo.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, iata aici cateva detalii referitoare la tabara Tara lui Andrei. Tot acolo veti vedea si cam care este programul meu de zilele acestea – da, discutam despre transparenta aici.

Scurt istoric: pana in liceu eu nu am participat la tabere scolare. Iar cand am mai crescut, taberele erau de fapt “concedii” in Moldova, Apuseni si Grecia.

So, wish me luck si sa speram ca pustii sunt mai scunzi decat mine. Altfel nu ma vad bine… la propriu :))

 

—-

Tara lui Andrei punct ro” este primul program de responsabilitate sociala care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.

Granitele “Tarii lui Andrei punct ro” sunt deschise angajatilor Petrom si publicului larg, de la elevi si profesori pana la fundatii si artisti, de la oameni de cultura si jurnalisti pana la politicieni. Actiunile cetatenilor Tarii lui Andrei sunt rasplatite cu puncte care se transforma in copaci ce vor fi plantati de catre Petrom cu ajutorul voluntarilor, in fiecare primavara si toamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *