[Concurs] Amintiri de vacanță

La fiecare sfârşit de vacanță te cuprinde melancolia şi ai da orice să fugi din nou în locurile de unde tocmai te-ai întors? Sau ești genul care adună toate biletele de tren/ metrou, vederile, notele de plată, pietricelele, scoicile, etichetele, plicurile, papuci de hotel, săpunelele, sticluțele cu parfum* pentru că nu se știe când și dacă te vei mai întâlni cu ele?

Ce bine! Înseamnă că acest cadou pe care ți-l pot oferi este cum nu se poate mai bine venit și chiar te va ajuta să îți organizezi gândurile într-o cutie foarte simpatic decorată.

Ce ar fi ideal să faci este să îmi povestești (în câteva rânduri) cea mai frumoasă amintire dintr-una dintre vacanțele tale, iar eu îți spun în data de 30 aprilie dacă ești persoana care va câștiga acest Memory Box:

 

Abia aștept să citesc cele mai interesante amintiri din cele mai frumoase locuri!

——

Sursă poză featured

* orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare :))

_____

Mulțumesc frumos pentru participare, cadoul va ajuge în posesia lui Lazar Adrian.

3 thoughts on “[Concurs] Amintiri de vacanță”

  1. Cele mai frumoase amintiri ale mele se leaga de copilarie. Aveam unul din bunici (din pacate acum nu mai este printre noi) apicultor. Imi amintesc cu drag atunci cand luam vacantele de vara, abia asteptam sa merg cu el la stupi. Avea cabana, asadar dormeam de exemplu in padure de tei. Atunci cand era teiul inflorit era o atmosfera de basm, mirosea incantator, iar privelistea incantatoare. Nimic nu se compara cu acele vremuri.

  2. Cele mai dragi amintiri sunt de la Balcic. Mereu imi vin in minte imagini din castel cu ferestrele deschise spre mare, care ma faceau sa ma simt ca o printesa. Sau din gradina botanica, aferenta castelului, unde este o mica oaza de liniste si relaxare.
    Succes tuturor!
    Multumim pentru concurs!

  3. Una dintre cele mai frumoase amintiri din vacanta este legata de cea mai recenta vizita la Roma, unde am reusit in sfarsit sa vizitam si sa ne bucuram de Fontana di Trevi si mai mult de atat am avut langa noi si pe fiul nostru de un an jumatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii