Nu stiu altii cum sunt….

Dar eu, cand ma gandesc la Vama Veche, la locul unde mi-am petrecut aproape 2 zile din viata cu o “mana de bloggeri”… imi vine sa plec din nou acolo. 🙂

La initiativa lui Bobby Voicu, cu cel mai mic efort s-au strans 9 oameni cu chef de viata si dor de duca: el, JE, Adrian Ciubotaru– pe care il stiam de undeva… l-am vazut la radio :)), Sorin Rusi, Alexandru Negrea (Buddha), Diana, Vlad Balan si Asociatia CSG (un cuplu foarte simpatic).

Plecarea s-a stabilit la ora 10 de dimi, dar cum un blogger nu are program, desigur, s-a ajuns pe autostrada soarelui muuuult mai tarziu. doar nu era sa plecam cu stomacul gol, fara cafea bauta…

Oprire: Adamclisi, sa il vedem pe nenea Soare, ce avea multe de povestit, nu numai despre ruinele de acolo 😉 Cred ca numele lui are maaare legatura cu specificul locului :mult prea mult soare. Cred ca daca mai intarziam 5 minute ne puteam numi “bloggeri prajiti”Acolo a descoperit Buddha “casa” unui Piton/ Vipera si ca sa aiba dovezi, a facut filmuletul acesta unde ne explica “en detail” tot ce se vede.

Eah, radem, glumim, dar sa mai si plecam. Am ajuns in 2 mai. Baie. Am plecat din 2 mai :)) Vama. Lovely. Trimis in “recunoastere” pe Adrian si pe Buddha, sa gaseasca ei cazare si pentru noi, ca la ce spirit de negociere aveam.. ehe… Vila Doriana ne-a gazduit pentru o noapte. de fapt, doar pentru cateva ore ramase din noaptea petrecuta in mare parte pe plaja, dansand pe muzica relativ veche- asta pentru cine nu era deja in apa 🙂 Degeaba s-a chinuit Adrian sa ne invete cum este cu dansul tribal. Tehnica lui este unica si foate greu de copiat, asa ca ne-am lasat pagubasi.

Iar pe final, asa, ca sa fie treaba treaba, am fost atacati! la modul cel mai serios. Agresorul nu ne-a cerut decat sa ii promitem ca mai facem #twitscapades . si ce era sa facem?! am promis! (S-a auzit acolo, in spate?!) Dovada:
Atmosfera din Vama (desi nu mai fusesem acolo niciodata) este atat de aproape de sufletelul meu, incat cred ca o sa ma intorc curand. Poate doar ca sa mai mananc niste clatite cu nume ciudate:Atmosfera din Vama (desi nu mai fusesem acolo niciodata) este atat de aproape de sufletelul meu, incat cred ca o sa ma intorc curand. Poate doar ca sa mai mananc niste clatite cu nume ciudate:

Au mai povestit: Diana, Sorin, Vlad, Adrian, Buddha

8 comentarii
 1. sorin
  10 ani în urmă

  Ghiciti cine era sub ochelarii de soare:))

 2. danucblog
  10 ani în urmă

  te-ai cam distrat 🙂

 3. Ela
  10 ani în urmă

  E si greu sa ghicit personajul…. 😛 Se pare ca v-ati distrat fain 🙂

 4. justDan
  10 ani în urmă

  upiii, Vama inca se mai lasa descoperita….. daca ajungi acolo si sambata asta, spune, vama kid:)…
  felicitari:)

 5. Bogdan Epureanu
  10 ani în urmă

  Ma bucur ca ti-a placut Vama, dar sa stii ca acum cativa ani era si mai fain acolo…

 6. ZuZu
  10 ani în urmă

  ?i tu e?ti tipa cu limba ve?nic scoas?? 🙂

 7. KorinnaMS
  10 ani în urmă

  @Bogdan Epureanu @justDan am destul timp sa o "descopar". 😉

  @ZuZu nu recunosc nimic!

 8. asdada
  10 ani în urmă

  Mda, din cauza alora ca tine se ducea naibii Vama! Plecati, bah bloggerii naibii, in alte locuri! Jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *