Iete ca a venit si vremea cand primesc mailuri inteligente (la job este la ordinea zilei, insa pe adresa personala mai rar). Spre exemplu tanti Raluca Ursescu are impresia ca si-a gasit donator de baza de date:

Site-ul nostru de licitatii online va beneficia de o metamorfoza transformandu-se in Falvo & Rotary Bids MALL, un adevarat Mall virtual cu preturi pentru toate buzunarele oferind atat posibilitatea de a licita cat si posibilitatea achizitiei directe de produse.

Cu aceasta ocazie am decis ca toti partenerii nostri (HUH?eu!?) sa primeasca  in ziua evenimentului 100 de pachete (de cate 25 credite fiecare) pe  care sa le distribuie dupa bunul  plac utilizatorilor site-ului lor.

Totodata,in calitate de partener, veti beneficia de  1% din valoarea vanzarilor directe efectuate de catre  persoanele redirectionate de site-ul dumneavoastra spre site-ul nostru.

In cazul in care decideti sa deveniti partener Falvo & Rotary Bids pana pe data de 25 Octombrie trebuie sa ne trimiteti cele 100 adrese de e-mail ale utilizatorilor ce vor primi creditele oferite de dumneavoastra.

Trimite adresele de email a 100 de prieteni, iar in urmatoarele 24 de ore uita-te in oglinda si alesul inimii te va cere de soatza. Zau!


Va pup.

One thought on “Ce sa faca mah?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *