10th Champions Flair Crash

Aseara a avut loc cea de-a zecea editie a Champions Flair Crash (JW Marriott), eveniment la care eu am avut onoarea sa particip.

Cu toate ca a fost cu o puternica incarcatura emotionala – competitia a fost dedicata lui Bogdan Costiniu, cel care anul trecut a doborat recordul european la Speed Opening (a deschis 5 sticle de bere in 1.88 secunde), iar anul acesta a trecut in nefiinta din cauza unei intoxicatii cu monoxid de carbon – a fost un adevarat spectacol de bartending in care te asteptai oricand sa iti sara o sticla in cap sau macar o picatura de bautura. Insa baietii aia chiar stiu ce fac si am avut parte de un mega spectacol.

Mai jos putei sa urmariti ce a facut Luca Valentin, barmanul care face sa zboare orice prinde in mana, un baiat foarte talentat si care se vede ca munceste enorm:

O demonstratie facuta de un membru al juriului ne-a cam lasat cu gura cascata: a reusit sa deschida 5 sticle in 2.09 secunde.

Istoria Flair Crash

Putem vorbi de arta de a face flair bartending incepand cu sfasitul anilor 1800 o data cu profesorul Jerry Thomas si cocktailul “in flacari” Blazer Blue. Vorbim de aruncatul paharelor, “joaca” cu sticlele, o gluma, un zambet, amestecuri si culori, viteza, incantarea celor din jur. Sportul flair bartending s-a dezvoltat mult mai recent si a adus cu sine si competitia, concursurile, premiile si implicit munca asidua.

1 comentariu
  1. Ce am mai facut in ultima vreme | AurasMihai.ro blog
    7 ani în urmă

    […] Update: Despre barmani a scris si Corina. Repet, a scris si Corina. Da click aici, ca nu dai de la mine! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *