Cu RATB-ul de 1 Decembrie

Multumita autoritatilor extrem de inspirate, astazi s-a intamplat un preview a ceea ce ne paste de 1 Decembrie in minunata Capitala: trafic deviat aiurea in tramvai, oameni nervosi, ingramadeala pe strazi si in autobuze, prea multe masini circuland pe prea putine strazi.

Si pentru ca primii afectati sunt cei care aleg sa mearga la birou cu autobuzul, iata cum va fi cu RATB-ul de 1 Decembrie:

– ne ingramadim 50 in primul autobuz, desi in spate mai este unul care are fix aceeasi ruta

– toata lumea este cu capsa pusa: “Va rog sa faceti liniste! Platesc 50 de lei lunar ca sa merg in liniste, nu cu voi (doi batranei) vorbind!”

– “Nu merg la serviciu, doamna! Merg la table in Cismigiu. Si ce daca e aglomerat? Nu ma grabesc nicaieri, eventual ratez primul joc” – deci de ce sa stau eu cuminte acasa cand este haos in oras? Mai bine imi arunc sacosa pe un scaun si ma deplasez catre prietenii mei din parc.

Multumesc pe aceasta cale autoritatilor care au decis ca LUNI este o zi perfecta pentru a inchide strazi centrale. Intr-adevar, daca faceau repetitiile in weekend nu ii baga nimeni in seama.

7 comentarii
 1. razvanbb
  6 ani în urmă

  O sa mai fie si miercuri o tura de repetitii.

  • Corina-Maria
   6 ani în urmă

   De abia astept! Sunt toata numai o bucurie! :))

 2. ella
  6 ani în urmă

  Cred ca a fost nasol ..Probabil vor sa ne testeza nervii 🙂 , altfel nu-mi explic!

  • Corina-Maria
   6 ani în urmă

   Ziua de luni a fost horror, intr-adevar. Atat de multi nervi si oameni agitati…

 3. Georgiana
  6 ani în urmă

  Am asteptat un autobuz 50 minute!! Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Si cand a venit. au venit inca trei! Teribil trafic. Abia astept si ziua de maine, yeyyy!

  • Corina-Maria
   6 ani în urmă

   Din fericire am scapat de repetitii in mijlocul saptamanii. Probabil au reusit sa isi dea si ei seama cat de inteligenta a fost decizia…

 4. Stone Age
  6 ani în urmă

  Noroc ca au fost anulate celelalte repetitii. Mor oameni de foame si noi facem repetitii pe banda rulanta, sarbatorim cu bani multi si deviem traficul celor care vor sa ajunga la munca… Doar noi ne ocupam de serbari, nu cu munca !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *