Draga cetatean din Tara lui Andrei,

Seara precedenta ai aparut cu lacrimi in ochi la focul de tabara din Tara lui Andrei. Ne-am imbratisat si ti-am urat ce am considerat eu de cuviinta pentru varsta pe care o ai – 13 ani.

Astazi vreau sa iti multumesc din mai multe motive:

– Asculti muzica tot mai buna de la un an la altul. Sa ceri Draft Punk la varsta ta inseamna ca Alex Velea ar trebui sa incerce sa isi castige altfel existenta.

Visezi. Sa ajungi un om bun, sa canti pe o scena mare, sa faci schimbari in jurul tau. 

Doresti. Sa participi la Tabara Tara lui Andrei de la Bran. Si ai facut tot posibilul pentru a fi aici si pentru a te integra.

Respecti. Ti-ai respectat atat colegii de clasa alaturi de care ai venit aici, cat si pe cei care ti-au devenit prieteni in mai putin de o saptamana.

Inveti. Notiunile de marketing si antreprenoriat, pe care unii dintre noi le-au descoperit de abia in facultate (Cati dintre cei din jurul tau stiu ce inseamna “4P”) nu iti mai sunt straine.

Ai curaj. Orice obstacol poate fi transformat in oportunitate – Ploaia ce nu se mai oprea de cateva ore nu ti-a stat in cale cand ai avut de pregatit un eveniment in fata colegilor.

colaj Tara lui Andrei

Nu stiu inca daca lacrimile din ochii tai erau pentru ca te desparti de o ECHIPA alaturi de care ai invatat cele mai misto lucruri de pana acum, sau pentru ca ti-ai dat seama ca asa ar trebui sa se desfasoare toate cursurile tale. Oricare ar fi motivul, nu uita ca noi toti te iubim si numai alaturi de tine putem face o schimbare.

Invata si Iubeste. Auzi si Asculta. Vezi si Viseaza. 

 

Semnat,

Tipa care se pierdea printre cei de varsta ta din cauza inaltimii. Cetatean al Tarii lui Andrei.

4 comentarii
 1. Madalin Blidaru
  6 ani în urmă

  Important este ca toata lumea invata si se distreaza si ca este promovata si educatia non-formala in cadrul acestui eveniment.

 2. Câteva imagini din Ţara lui Andrei 2013 | Elena Cîrîc Blog
  6 ani în urmă

  […] parcurile de distracție. Pe cuvânt de cercetaş că m-am super distrat, împreună cu Oana, Corina, Alex şi ceilalţi. Fiecare dintre echipe a fost, pe rând, atât gazdă, cât și […]

 3. Sabina
  6 ani în urmă

  Imi vine randul si mie joi sa ma pierd printre ei 🙂

 4. Ce înseamnă, de fapt, Tabăra din Țara lui Andrei?
  6 ani în urmă

  […] mai povestit din Țara lui Andrei: Elena, Tunaru, MS, Mădălin, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *