Parfumul – Accesoriul de zi cu zi

“Parfumul este un accesoriu suprem, nevazut si de neuitat. Iti anunta sosirea si iti prelungeste prezenta dupa ce pleci.” (Coco Chanel)

De cand exista Marea Adunare a Femeilor din toata Lumea (acolo unde se discuta legile conducerii lumii, in secret), de cand se stiu ele pe Pamantul asta, de cand s-a descoperit marul si ispita, cam tot de atunci s-au preocupat femeile de atractivitate.  Fie ca merge la un interviu, la o intalnire, in club cu gasca sau poate numai pana la magazinul din colt dupa o punga de pufuleti (de asta imi este mie pofta chiar acum), orice femeie trebuie si poarta un strop de parfum.

Intepator, dulce, floral, lemnos, puternic, parfumul este “arma” pe care orice femeie o poarta asupra ei. Si uneori este “letala” 🙂

Pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa fie speciala, pentru ca fiecare moment al zilei ar trebui transformat intr-unul de neuitat, orice aparitie trebuie sa atraga privirile si simturile celor din jur. Astfel, pe langa vestimentatia atent aleasa, pe langa accesoriile discrete care imbogatesc vizual incheieturile si pe langa machiajul care scoate in evidenta trasaturile fine, parfumul reprezinta o parte din tine, din personalitatea ta. Este accesoriul de zi cu zi, este cartea ta de vizita.

Simtul mirosului este cel mai puternic simt al omului. De aceea, un parfum poate sa calmeze, revigoreze, provoace ganduri mai mult sau mai putin “curate” sau chiar sa agite. Secretul este sa gasesti o aroma care sa se potriveasca cu chimia corpului tau, cu personalitatea si starea ta. Trebuie sa-ti faca placere sa-l porti, dar si sa stii cum sa o faci.

Mood Selector AVON - PERFUMES

(Mood Selector AVON – Tu ti-ai ales parfumul potrivit?)

Daca iti doresti sa te simti eleganta in oricare moment al zilei sau daca doresti numai o sugestie de cadou pentru o persoana draga, iti recomand cu caldura un parfum din categoria Floral Cyphree, Premiere Luxe de la AVON (care poate fi achizitionat de AICI).

Parfumul_PremiereLuxe

Eternul mister feminin nu trebuie dezvaluit (va spuneam mai sus de Marea Adunare :)), el trebuie potentat de fiecare dintre noi prin povestea pe care fiecare parfum o transmite.

Repet intrebarea de mai sus: Ce anume iti influenteaza alegerea parfumului? 

Loredana - Premiere Luxe

Sursă poză featured

One thought on “Parfumul – Accesoriul de zi cu zi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii