Google Flights – Partenerul calatoriilor

Pentru ca prietenul Google nu doarme niciodata (si mai stie si absolut tot despre noi, rude indepartate, ce am mancat la ultima cina) a mai inventat ceva cu care sa ne aiba la mana si sa ne ia ochii: Google Flight Search.

google flight

Mai exact, daca vrei sa cauti un anumit zbor sau o anumita destinatie, gasesti toate informatiile ca si cum ai fi pe SkyScanner sau mai stiu eu ce site-uri care te ajuta cu preturile bune. Insa, aici intervine factorul diferentiator: Google Flights iti va spune inclusiv daca avionul ales are Wi-Fi, daca gasesti prize pentru laptop sau daca poti face streaming pe propriul device. Ca sa stii daca iti convine sau nu.

google flights

Asadar, pasii pentru a te hotari mai repede unde sa pleci sunt:

1. Extinzi harta sau pui degetul

Daca nu ai nici cea mai vaga idee sau vrei pur si simplu sa faci teste: ori pui degetul pe vreo harta, ori dai click pe “Extinde harta” si vezi ce recomandari primesti.
Alegi orasul in care crezi ca te-ai simti bine sau te inspira sa fii romantic/a si go! Vezi ca preturile variaza, asa ca foloseste-te de graficul din dreapta.

2. Simte-te norocos, Google are pentru tine cea mai ieftina optiune!

Dupa ce ai decis de unde pleci, trebuie sa te hotarasti si unde vrei sa ajungi. Numai asa Google va sti sa caute pentru tine cele mai bune preturi pentru perioada si destinatia aleasa.
Vei mai observa si ca intre motorul de cautare si lista de rezultate o sa-ti apara un sfat despre cum poti economisi eficient. De exemplu: “daca te intorci sambata gasesti bilete mai ieftine!”
Astept sa imi spuneti cum Google Flight v-a schimbat viata si obiceiurile de a achizitiona biletele de avion.
La fel cum Google+ v-a schimbat obiceiul de “consum” al retelelor sociale. Said no one ever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii