Recomandări noiembrie

Și ție ți se pare că luna octombrie a trecut ca vântul și ca gândul? Am impresia că nici măcar nu am apucat să mă bucur de ea cum se cuvine. Dar asta nu este o problemă, pentru că în noiembrie se anunță tot felul de evenimente, excursii, vacanțe, plecări interesante. Iată ce am găsit eu și mi-a făcut cu ochiul – dacă nu pentru tine, atunci sigur se găsește cineva cu niște zile de concediu rămase:

  • pentru tine: 

1. Maroc cu prietenii de la TravelSelfie.ro
Gașca mare se strânge pentru plecarea din 6 noiembrie. Eu nu am apucat să pun ordine în gânduri și să mă înscriu, însă de abia aștept să văd cu ce fotografii ne vor încânta privirile.

Dacă nu apuci nici tu să te înscrii, eu zic să fii cu ochii pe ei, pentru că pun la cale niște nebunii 🙂

2. Istanbul cu Locomotor

Fac această recomandare pentru că am mai fost plecată cu cei de la agenția Locomotor (în Bari, Alberobello și Matera) și a fost foarte ok. Iar excursia pe care o fac de această dată trebuie să fie una foarte interesantă.

3. City Break la Praga

Se apropie weekend-ul prelungit (yeeey!), așa că poate vrei să evadezi puțin la Praga? Sau poate vrei să citești mai întâi recomandările făcute de mine și apoi să iei decizia? Știm cu toții că va fi una pozitivă.

 

  • pentru copilul/ nepotul/ vărul tău sau pentru copilul vecinului: 

1. Tabără de religie, Brașov

Nu te speria, nu este chiar ce crezi 🙂 Dacă îl/o știi cu drag și dor de spiritualitate (zic asta în zi de sărbătoare), atunci poate ar trebui să îi sugerezi această tabără. Eu recomand agenția care organizează deoarece am colaborat cu ei cu ocazia unei plecări și știu că ceea ce fac nu este boring sau ca orice altă excursie. Se bazează mult pe experiențe, pe crearea de amintiri. Și, după cum se arată descrierea, chiar va fi ceva interesant.

În plus, oamenii ăștia au și un concurs interesant pe site, ce are treabă cu dorul.

2. Tabără foto la Șirnea

Puștiul/puștoaica este pasionat/ă de fotografie sau încă nici nu știe asta? Sau poate ai avea nevoie să îl învețe cineva cum să facă fotografiile alea frumoase de vacanță, cu voi doi? Păi uite ce îți propun eu: trimite-l/o la Șirnea, unde are și peisaj, și profi și tot. Practic, profiți de vacanța scurtă dinainte de iarnă.

 

Sursă foto featured

 

2 thoughts on “Recomandări noiembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii