Casa unui călător – idei de cadouri

Prietenilor tăi le stă bine prin vacanțe sau poate chiar tu ești printre cei care au mâncărici în talpă când vine vorba de evadat? Păi de ce să nu ai tot timpul gândul la următoarea călătorie, prin micile artificii pe care le poți face prin casă? Sau poate vrei să știi că se apropie ziua mea de naștere *wink wink*

Uite cât de simpatică sunt eu și îți ofer niște idei de cadouri numai bune pentru casa unui pasionat de călătorii:

  1. Downloadezi o imagine cu planiglobul de pe Shutterstock sau altă bancă de imagini (nu, Google nu este o sursă, imaginile de acolo nu sunt gratis) și o faci șablon. Apoi faci rost de cheile prietenului și îi faci asta pe un perete;
  2. Ai grijă de patul ei/lui (și asta în sensul cât se poate de prietenesc). Iată cum am pentru tine câteva sugestii care sigur vor da pe spate destinatarul, dacă: este colecționar de imagini din vacanțe, dacă a fost la Moscova și i-a plăcut, visează să ajungă în SUA, a fost deja la New York, vrea la Paris pentru un pupic romantic în vârful turnului Eiffel, a văzut pozele mele cu baloanele din Cappadocia, își dorește să bea un ceai cu Regina.
  3. Deși s-a cam umplut pământul de hărți răzuibile, încă este o idee bună să achiziționezi una de pe cel mai la îndemână site – găsești pe toate drumurile. Sau, mai bine, poți fi ceva mai original cu o hartă magnetică –  aici un exemplu. Important este să știi că aceasta din urmă este puțin mai mare decât dimensiunile unui A4.
  4. Achiziționezi această nebunie de carte (pentru că cele de colorat sunt so passe): 
  5. Comanzi (din timp) un pandantiv în formă de planiglob (îți spun eu de unde, la cerere):

    Wearing my map ❤️❤️❤️✈️ #travel #map #planiglob #necklace #passion

    A post shared by Corina-Maria Scheianu (@korinams.ro) on

  6. Îi povestești puțin despre Arta de a Călători cu ajutorul cărții lui Alain de Botton sau iei o carte despre orașul/ țara în care știi că vrea să ajungă. Eu mi-am făcut cadou o carte despre Grace de Monaco înainte de a ajunge acolo. Cum era descris Monaco în carte m-a influențat să văd principatul cu alți ochi.

Sper să te fi inspirat și să îți fi ușurat viața în alegerea unui cadou pentru cei dragi, pentru tine sau pentru mine. Și unde mai pui că am avut grijă și de portofelul tău, pentru că peste tot sunt reduceri în perioada asta!

Spor la cumpărături, xoxo.

 

Sursă poză featured. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii