Design your life – SUN Talks (p)

Acum ceva vreme îți povesteam despre cărțile pe care le mai citesc eu prin vacanțe (și pentru care apuc să îmi iau notițe pe care să le transmit curioșilor), iar prima dintre ele se numea Design Your Self – Karim Rashid. Dacă ești fan al editurii Publica, atunci sigur știi despre ce vorbes, pentru că la vremea respectivă cartea era vedetă pe plan local.

Dar astăzi nu vorbim despre cărți (știu că te grăbești să prinzi serialul, avionul, metroul etc.) ci despre seminarii în urma cărora poți extrage mai multe informații prețioase decât îți poate oferi o carte, mai ales dacă pui întrebările corecte.

Mai exact, prietenii mei de la SUN Plaza (sunt prieteni de proximitate și pentru că mă ajută să țin constant șifonierul plin) au trecut la următorul nivel și organizează a opta ediție SUN Talks, de data aceasta sub denumirea Design Your Life. Un fel de TED Talks, dar cu mai puțini invitați și mai mult timp alocat.

Ioana Macoveiciuc și Melania Medeleanu îți vor fi sursă de inspirație și curaj pentru a pune mâna să faci schimbarea aia pe care o tot amâni pe motive că “azi plouă”, “nu se poate dacă nu e Gigi alături”, ”poate luna viitoare, azi am cerut mărire de salariu”, ”nu mă cheamă ăia la interviu tocmai pe mine”, ”familia nu mă susține”, ”nu am curaj să o iau de la capăt”.

„Design Your Life” este însă și despre relațiile interfamiliale, părinte-copil, părinte-părinte și, poate la fel de important, relația ta cu tine.

Trece în calendar:

21 octombrie 2017, 11:00 -13:00  – Ioana Macoveiciuc – Viața ta e o poveste. Trăiește-o și spune-o frumos! Participi la discuții despre echilibru, iertare, curaj, cum să scapi de rușine și să faci ce îți dorești pentru tine.

Ioana este bloggeriță, scriitoare cu 15 ani de experiență în presă, organizator de evenimente pentru părinți

28 octombrie 2017, 11:00 – 13:00  – Melania Medeleanu – Viața la TV. Și mai ales după. Participi la discuții despre cum să trăiești cu adevărat croindu-ți propria poveste.

Melania ține cursuri de public speaking și dicție, dar și de media, iar acum 3 ani a construit o tabară pentru copiii bolnavi de cancer, alături de Vlad Voiculescu – MagiCAMP.

Seminariile au loc la etajul 1, între orele menționate, în zona de cinema. Intrarea este gratuită, cu înscriere aici. Acestea vor fi transmise și LIVE, pe facebook.

Să ne vedem cu optimism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii