Aseara a fost mare petrecere mare in blogosfera din minunata Romanica. S-a lansat Zonga – un serviciu de streaming de muzica

V-as spune cate ceva despre aceasta platforma, insa nu o voi face pentru ca momentan este private. Si Beta. Va pot spune doar ca este ceva de genul Grooveshark, iTunes, eOk si ce mai vreti voi, dar facut de Biris. Oare de ce adapteaza la piata din Ro (Trululilu, Zonga), cand lumea foloseste ce gaseste prin strainataturi – din obisnuinta?

Prima greseala observata (nu am trecut mai departe): Cand lansezi ceva simpatic ii lasi in pagina de functionalitati scris doar “Drag & drop/ Pagini artisti/ Pagini albume” fara macar un link?

Si ca sa nu fiu singura impotriva curentului, vedeti si parerea lui RazvanBB

Ca orice petrecere la care vin bloggeri, si cea de aseara a fost fun: 5 A-listeri cu invitatii lor, 5 incaperi (in La Scena), 5 genuri muzicale. Mi-ar fi placut ca acestea din urma sa se si pastreze – nu sa dispara DJ-ii imediat ce a fost deconspirat “marele secret”. A propos, daca aproape jumatate din cei prezenti stiau despre ce este vorba, care a mai fost surpriza?

Multumesc Bobby Voicu pentru ocazia de a ma imbraca Disco si de a-i pune in dificultate pe cei care incercau sa ma recunoasca 🙂


Foto

2 thoughts on “Zonga sau ZiuaZ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *