A 23-a productie din seria James Bond tocmai apare pe marile ecrane si loialitatea lui Bond fata de tanti M este pusa la grea incercare in momentul in care trecutul ei o bantuie. Cand MI6 este atacat, 007 trebuie sa gaseasca si sa inlature orice amenintare, indiferent de cat de dureroase sunt pierderile prin care trebuie sa treaca.

De retinut:

Tineretea nu garanteaza inovatia

Javier Bardem – un rol extraordinar. S-a facut remarcat in fata mea si mi-am dat seama de asta prin simplul fapt ca i-am retinut numele (nu sunt genul care sa stie nume de actori, daca nu sunt Ryan Gosling sau Gerard Butler)

Daniel Craig este …

Nu ma omor dupa Adele, insa melodia pentru Skyfall este absolut dementiala!

httpv://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI

Regia: Sam Mendes

Actori: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Helen McCrory, Naomie Harris, Albert Finney

Pareri de la cei care au vazut toata seria 007: “Ma asteptam la mai mult”, “Macar cicatricile puteau sa se hotarasca pe ce parte sa le lase”, “Puteau sa apeleze la mai multe tipe misto”

Pareri de la cei care nu au vazut toata seria, acesta fiind poate chiar primul 007: “Doamne cat de mult mi-a placut filmul asta, il trec in top”, “Mda, Daniel Craig face filmul. Si daca juca intr-o animatie, tot era de box-office”

Parerea mea: Mergeti sa il vedeti!

Ce mai cauta lumea:
  • skyfall (2012) online
  • coordonata skyfall online
  • 007 skyfall online
  • 007 skyfall online gratis
  • skyfall 2012 online
  • skyfall – 007: coordonata skyfall (2012)

5 thoughts on “Skyfall (007: Coordonata Skyfall)- 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *